top of page

That's My Phenotype!

Public·24 members

Azərbaycan İsveç canlı 16 noyabr 2023


8 saat öncə — az-ın məlumatına görə, Tofiq Bəhrəmov adına Respublika stadionunda keçiriləcək qarılaşma canlı yayımlanacaq. “CBC Sport” kanalı bu matçı birbaşa ...


1: Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma MetniEK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza MetniEK. 3: Çerezler Hakkında BilgilendirmeEK. 4: Ticari İleti Onay MetniKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİSARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİMANONİM ŞİRKETİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİAYDINLATMA METNİ1. VERİ SORUMLUSU6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; Veri Sorumlusu olarak Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim A. (“AJANSSPOR” ve/veya “Şirket” ve/veya “Veri Sorumlusu”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. AJANSSPOR’a vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklanan şart ve sınırlara bağlı kalınarak elde edilebileceğini, kaydedilebileceğini, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilebileceğini ve depolanabileceğini, yeniden düzenlenebileceğini, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini ve aktarabileceğini, sınıflandırabileceğini ve kullanılmasının engellenebileceğini belirtmek isteriz. Azerbaycan - İsveç Azerbaycan - İsveç maçının hakemi, takımların kadroları, dizilişleri ve önceki CANLI SKOR. Yükleniyor... Çerez kullanıyoruz! İnternet sitesinin sağlanması ... Aynı zaman Üye, kendi güvenliği açısından kişisel ve özel bilgilerini AJANSSPOR Platformları’nda içeriklere yönelik yaptığı yorumlarda paylaşmaması gerektiğini bilmekle ve buna uygun hareket etmekle yükümlüdür. Üye, AJANSSPOR Platformları’nda kendi rızası ile kamuya açık şekilde oluşturduğu her türlü kişisel bilginin başkalarının görüntüleyebileceğini; yorum olarak ürettiği içeriklerin AJANSSPOR Platformları’nda herkesin görebileceği şekilde yayımlanacağını kabul eder. MADDE 8- SÖZLEŞMENİN SÜRESİ VE FESİH8. Brüsseldə Belçika-İsveç matçından əvvəl atışma olub, iki ... CANLI · #. USD 1.7. #. Bakı 17 °C. BÜTÜN XƏBƏRLƏR · SİYASƏT · XƏBƏR · İQTİSADİYYAT Xatırladaq ki, bu komandaların olduğu F qrupunda Azərbaycan millisi də ... Azərbaycan İsveç canlı 16 noyabr 2023 Azərbaycan İsveç canlı 16 noyabr 2023 27 mar 2023 — İsveç- Azerbaycan maçı 27 Mart Pazartesi günü saat 21.45'te oynanacak. Karşılaşma S Sport ve S Sport ... Bu haliyle AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve AJANSSPOR Uygulaması içerisinde yer alan gizlilik ilkelerinin sadece söz konusu AJANSSPOR Web Sitesi ve AJANSSPOR Uygulaması için uygulanacağını, link bağlantısı bulunan diğer sitelerle ilgili olarak ve diğer sitelerin gizlilik uygulama ve politikalarına ya da barındırdıkları içeriklere ilişkin herhangi bir sorumluluğumuzun bulunmadığını hatırlatmak isteriz. MADDE 3-SÖZLEŞME‘NİN AMAÇ VE KONUSU:İşbu Sözleşme, Üye’nin AJANSSPOR tarafından AJANSSPOR Platformları’nda sunulan çeşitli özelliklerden yararlanmasını sağlamak amacı ile düzenlenmekte olup, anılan ilişki kapsamında Taraflar’ın hak ve yükümlülüklerini tespit etmektedir. MADDE 4- SÖZLEŞME’NİN KURULMASITaraflar, Üye’nin Kullanıcı Adı ve Şifre ile AJANSSPOR Platformları’nda Hesap açıp, işbu Sözleşme’nin altında yer alan “Kabul Ediyorum’’/“Onaylıyorum” butonuna tıklaması ile birlikte bu Sözleşme’yi kabul etmiş olacağını, söz konusu kabul ile üyelik işleminin tamamlanacağını, Üye’nin kabul beyanının AJANSSPOR kayıtlarına geçmiş olacağını ve Sözleşme’nin bu anda kurularak yürürlüğe girmiş olacağını kabul beyan ve taahhüt ederler. MADDE 5- İÇERİK 5. Hesap: Üye’nin, AJANSSPOR Platformları’nda sunulan çeşitli özelliklerden faydalanmak için Kullanıcı Adı ve Şifre ile giriş yapacağı oturumu ifade eder. 10. Kayıt Formu: Üye’nin, AJANSSPOR Platformları’na üye olurken kullanıcı adı ve e-posta adresini girerek doldurduğu formu ifade eder. 12. Kişisel Veriler: Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade eder. 13. Kişisel Verilerin İşlenmesi: Kişisel Veriler’in tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi ifade eder. Azərbaycan İsveç canlı yayım 16 noyabr 2023 Canlı İdman 11 saat öncə — Azərbaycan İsveç canlı yayım 16 noyabr 2023 Canlı İdman <xmp>. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde, hangi nedenle olursa olsun geçersiz kalan hükmün ya da maddelerin geri kalan bölümleri yasa ya da mahkeme kararlarını izin vereceği ölçülerde geçerli ve uygulanabilir olmaya devam edeceklerdir. İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir. Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder. İşbu Sözleşme Taraflar arasında uygulanacak olup, 1 (bir) nüshası işbu Sözleşme’nin kurulması üzerine elektronik posta yoluyla Üye’ye gönderilecektir. EK. İtaliya - İsveç oyunu hansı kanallarda? - siyahı DÇ-2018-in pley-off mərhələsində bu gün keçiriləcək İtaliya – İsveç oyununa Azərbaycan, Türkiyə və Rusiya telekanalları vasitəsi ilə canlı yayımla baxmaq mümkün ... İşbu Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) KVKK kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzün yerine getirilmesi ve kişisel verilerinize ilişkin bilgilendirilmeniz amacıyla tarafımızca hazırlanmıştır. AJANSSPOR’a ait www. com alan adlı web sitesi (“AJANSSPOR Web Sitesi”) ve AJANSSPOR’a ait “Ajansspor” isimli dijital uygulama (“AJANSSPOR Uygulaması”) içerisinde başka siteler ile link bağlantıları bulunabilir, işbirliği içerisinde bulunduğumuz şirketlerin, iş ortaklarının, üçüncü partilerin reklamlarına yer verilebilir, kullanıcılar bu reklamlar aracılığıyla reklam veren ve/veya anlaşmalı olduğumuz şirketlerin, iş ortaklarımızın, işbirlikçilerimizin, üçüncü partilerin sitesine yönlendirilebilir. Azərbaycan İsveç oyunu canlı 16.11.2023 11 saat öncə — Azərbaycan İsveç oyunu canlı 16.11.2023 CANLI · #. USD 1.7 “Bizi Azərbaycana qarşı çətin oyun gözləyir”. Apasport.az xəbər verir ki, ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page