top of page

That's My Phenotype!

Public·18 members

(TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË###) Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nëntor 2023

Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6 ditë më parë — Ishujt Faroe, Moldavia. ... LIVE 7 dhj 2020 — Pjesë e shortit janë edhe Kosova e ...

(TV) Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 9 nënto 8 nën 2023 — 22 mar 2023 — GRUPI D: Franca, Ukraina, Finlanda, Bosnja & Hercegovina, Kazakistani. [[SPORT TV! ]] Shqipëria Armenia transmetim i ... [[[LIVE SPORT@@@]]@@@] Rumania Kosova transmetim i [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>>>] Shqipëria [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>>>] Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17/06/2023 Dështon Ronela ... Te dy jane te suksesshem ne profesion, por ne ane te kunderta ne sallen e gjyqit. Per Xhejlin cdo mjet ose metode eshte e lejuar per te arritur drejtesine. Per Ilgaz, ligji dhe drejtesia jane e njejta gje. Turpi i nje prej familjareve te tu, behet hija jote per gjithe jeten. Nje serial dramatik ne vend te pare ne cdo episod te tij, duke i shpallur si seriali me i ndjekur i vitit, me shifra rekord audience. Nga kompania nr. 1 ne Turqi, Ayapim me aktoret e famshem Kaan Urgancioglu dhe Pinar Deniz, te vleresuar si aktoret me te mire ne nje serial dramatik. Trajneri i Moldavisë: Shqipëria është surpriza e grupit, por do i përgjigjemi me agresivitetNë orën 18:00, të pasdites të së premtes, “legjionarët” e Kombëtares sonë do të përballen në “Zimbru Stadium”, me Moldavinë vendasve, në 1 nga 2 përballjet e fundit të vlefshme për kualifikueset e Kampionatit Evropian të futbollit, Euro 2024, ku mund të thuhet se jemi praktikisht të kualifikuar thjesht mungon zyrtarizimi, teksa gjendemi në vendin e parë në grupin E, me 13 pikë dhe vetëm 1 pikë nga këto 2 ndeshje mjafton për të na kualifikuar. Mirëpo, ndonëse jemi në krye të grupit, sërish sfida me Moldavinë pritet të jetë jo pak problematike, me teknikun Serghei Clescenco, që premton “luftë”, në fushën e blertë, pasi Moldavia, për herë të parë në historinë e saj ka mundësi konkrete për t’u kualifikuar për në fazën e grupeve të një kompeticioni madhor për përfaqëuseset. Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17/11/2023 15 orë më p 1 orë më parë — 15 orë më parë — 17 tet 2023 — 2022 12 shtator 2023 (LIVE SPORT-) Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 2022 Albania ... [[shiko online!!]] Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt falas 17 2 orë më parë — Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17.11.2023 HD live 22 minut 15 orë më parë — Shqipëria Armenia drejtpërdrejt falas 19 nëntorEuro U21 Rumania ... Shqipëria - Moldavisë drejtpërdrejtë 2 orë më parë — Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nëntor 2023, Statistikat në favor, Shqipëria synon fitoren e tretë në Moldavi. Report TV live. [[TRANSMETIM!]] Rumania Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2 12 sht 2023 — (SHIKO TV@@) Republika Çeke Shqipëria shiko live 07.09 5 ditë më parë — 7 shtato [TV]] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 ... Nga konferenca për shtyp në prag të përballjes me “legjionarët” tanë, tekniku Clescenco theksoi se Shqipëria është surpriza e grupit të tyre dhe sipas tij një meritë të madhe ka trajneri Sylvinho, ndërsa theksoi se qëllimi kryesor i Moldavisë është që në çdo formë të marrë pikët që i duhen në dy ndeshjet e mbetura. Konferenca për shtyp e teknikut Serghei Clescenco: Cilat janë synimet tuaja dhe të skuadrës në dy ndeshjet e fundit dhe si planifikoni t’i arrini ato për të siguruar kualifikimin në EURO 2024? Le ta pranojmë, sa prej nesh menduam se do ta arrinim më lart se vendi i fundit? Objektivisht, kam pasur edhe arsye, sepse duke analizuar skuadrat kundërshtare, kam konstatuar se nuk kemi arritur kurrë, ose pothuajse asnjëherë, fitore ndaj tyre. Janë gjashtë shtete që para-kualifikohen automatikisht për finalen e madhe, të cilat përbëhen nga fituesja e vitit të kaluar, Ukraina dhe vendet e “Big-5”: Franca, Gjermania, Italia, Spanja dhe Mbretëria e Bashkuar. Ndërkohë shtete që u kualifikuan në gjysmëfinalen e parë për në finalen e madhe janë: Kroacia | Let 3 – Mama SC! Republika Çeke | Vesna – My Sister’s Crown Zvicra| Remo Forrer – Watergun Serbia | Luke Black – Samo Mi Se Spava Suedia | Loreen – Tattoo Finlanda | Kaarija – Cha Cha Cha Portugalia | Mimicat – Ai Coracao Norvegjia | Alessandra – Queen of Kings Izraeli | Noa Kirel – Unicorn Moldavia | Pasha Parfeni – Soarele si Luna. Moldavia Shqipëria shiko live 17/11/2023 [Shikoni**]!] Molda 14 orë më parë — Moldavia Shqipëria shiko live 17/11/2023 [Shikoni**]!] Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nëntor 2023 6 sht 2023 — (transmetim-) ... Shqipëria pa adresë, projektligji ri, gjobë për kryebashkiakët që nuk emërtojnë rrugët e banesatVendi vijon të vuajë mungesën e një sistemit të saktë adresash. Ndonëse në letër ky proces duhet të kishte përfunduar 7 vite më parë, edhe një herë legjislacioni shqiptar provoi se nga e thëna në të bërë mbeten dy realitete të ndryshme. Shkaktarë të këtij problemi qeveria sheh të zgjedhurit vendorë. Të paktën, kjo është ajo që del nga nisma e re e propozuar nga Ministria e Brendshme, ku parashikon gjoba prej 100 mijë lekësh për kryetarët e bashkive për çdo zonë të njësive vendore që qeverisin, në të cilën nuk ka përfunduar procesi i adresimit. Sipas kësaj dispozite, hiqet sanksioni administrativ ndaj personave përgjegjës në seksionet dhe zyrat e urbanistikës të njësive të vetëqeverisjes vendore. Sanksionet do të aplikohen drejtpërdrejt ndaj kryetarit të bashkisë. ” Kësisoj, nëse më parë, gjoba vendosej te zyrtarët e urbanistikës, tashmë kjo përgjegjësi do të transferohet drejtpërdrejt te kryetarët e njësive vendore. Cfare do te ndodhe me kete martese te diktuar? A do te arrije Rejhan te jete jete e lumtur dhe te “zbuse” zemren e Emirit me miresine e saj? E hënë - e premte 13:20Seher duhet te coje deri ne fund amanetin e motres se saj dhe te kujdeset per nipin, Jusufin e vogel. Te dy bashke e gjene veten te zene “peng” brenda viles luksoze ku mungon dashuria dhe lumturia. I zoti i shtepise, Jamani, nje biznesmen i fuqishem, por shume i eger dhe i ftohte. Nje dashuri e pamohueshme nis te rritet ne zemren e dikujt... Tv KlanKLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË TERRITORET SHQIPFOLËSE SERIALET NE TV KLANSeriali turk më i kushtueshëm i të gjitha kohërave me veshje dhe skenografi mbreslënëse. Me aktorin më të famshëm dhe më të paguar Burak Ozcivit. Shifra rekord shikueshmërie në çdo episod të tij si seriali më i ndjekur në Turqi. Si do të rrjedhë historia e djalit të Ertugrulit, Osmani, ai që themeloi perandorinë më të madhe të kohës? E hënë - e mërkurë 21:00Nje vrasje bashkon bashke nje avokate dhe nje prokuror, te perfshire ne krim, njerezit e tyre me te dashur. Gjysmëfinalja e dytë e “Eurovision 2023”/ Albina dhe familja Kelmendi ngjiten sonte në skenëSonte mbahet gjysmëfinalja e dytë e festivalit “Eurovision 2023”, ndërsa do të ngjiten në skenë përfaqësuesit e Shqipërisë, Albina dhe familja Kelmendi. 16 këngë do të konkurrojnë në spektaklin e mbrëmjes së sotme të transmetuar drejtpërdrejt nga Liverpool Arena në Mbretërinë e Bashkuar. Vetëm 10 prej shteteve përfaqësues do të kualifikohen për në finalen e madhe të së shtunës së 13 majit. Shqipëria me këngën “Duje” të interpretuar nga Albina dhe familja Kelmendi do të performojnë të 14-të në radhë. Shqipëria pa adresë, projektligji ri, gjobë për Sanksionet do të aplikohen drejtpërdrejt ndaj kryetarit të bashkisë.” Kësisoj, nëse më parë, gjoba vendosej te zyrtarët e urbanistikës, tashmë kjo përgjegjësi ... [[SHIKONI>>>>]***] Shqipëria Republika Çeke transmetim i dre Polonia U21 Shqipëria U21 transmetim i drejt(Në Shqipëri asnjë rezultat…)! (live sport###) Rumania Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 1((HD live##)) Kosova ... Moldavia Shqipëria shiko live 17 nëntor 2023 TV drejtpërdrejtMoldova vs Albania delves deep into the human psyche, crafting a claustrophobic experience that keeps audiences on the edge of their seats. With impeccable co-writing and co-direction by David Pastor and Àlex Pastor, the story meticulously dissects the unraveling of two individuals, drawing viewers into a tense, suffocating narrative set against the backdrop of Spain's evolving tragedies. Skip to Main Content [LIVE@FREE] Moldova vs Albania Live Stream! All Sport Match Live 17 November 2023 | 1h 28m 28s | Video has closed captioning. Moldova vs Albania delves deep into the human psyche, crafting a claustrophobic experience that keeps audiences on the edge of their seats. Nje drame njerezore e fuqishme, qe te le pa fryme... Nje histori frymezuese mbijetese dhe nje nga skenaret me jetesore, i vleresuar si nga kritika dhe teper i preferuar nga publiku boteror. Seriali fenomen në televizion dhe mediat sociale! E hënë – e shtunë 16:05Barbarossa: (Shpata e Mesdheut: Hajredin Pasha). Drama historike bazuar ne jeten e Hajredin Pashes ose Barbaroses dhe 3 vellezerve te tij, djemte e shqiptarit Jakup Aga. Aventurat dhe betejat mes baticave dhe sekreteve te deteve te 4 vellezerve Ishak, Oruc, Hizir dhe Iljaz. Dy ndeshjet e fundit me Ishujt Faroe na treguan se nuk ishte e lehtë, njëra ndeshje u mbyll në barazim, tjetrën e fituam me shumë vështirësi. Kështu që po. Të thuash se ishim optimistë do të ishte një gënjeshtër, por djemtë ia dolën. Ata formuan një ekip të bashkuar dhe e kuptuan pse jemi mbledhur. Lojtarët e kuptuan se ata nuk janë në fushë vetëm për veten e tyre, por edhe për vendin e tyre, familjet e tyre dhe miqtë që nuk duan të zhgënjejnë. Pishpirik - Moldavia – Shqipëria, drejtpërdrejt (Live) Moldavia – Shqipëria, drejtpërdrejt (Live) Çfarë strategjish përdorni për të motivuar lojtarët që të përballen me presionin e dy ndeshjeve të fundit të eliminatoreve të EURO 2024? Strategjia jonë mbetet konstante, pavarësisht ndeshjes. Ne mbështetemi në guximin për të përballuar çdo sfidë, agresivitet në sulm dhe besim në aftësitë tona mbrojtëse. Ky është thelbi i filozofisë sonë në ndeshje. News24 Live ... Moldavia, Shqipëria favorite në një grup plot me të panjohura për 4 skuadra. 17 Nëntor, 2023. 2024-ta do të shpallet viti i pyjeve, ministrja Kumbaro zbulon ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page