top of page

That's My Phenotype!

Public·18 members

[[TRANSMETO!]] Kosova U19 Sllovakia U19 drejtpërdrejt falas 15 nëntor 2023

Kosova U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt falas 14.11.2023 Të r 13 orë më parë — Të rikujtojmë se ndeshja Kosovë – Slloveni do të transmetohet drejtpërdrejt në RTK ...

Groupe de cspefurtado (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË==) Turqia U19 Shqipëria U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 14 tetor 2023 4 qer 2023 — [Transmetim i drejtpërdrejtë=] ... Slovakia-Kosovo | Under-19 Futsal EURO 2023 Slovakia vs Kosovo: All the latest UEFA European Under-19 Futsal Championship 2023 Main round match information including stats, form, history, and more. Kosovo U19 vs Slovenia U19 » Predictions, Odds, Live See Kosovo U19 Slovenia U19 match highlights and statistics, prematch odds, lineups and new standings after the 1 - 4 outcome. Full report for the Euro U19... Dhe pjesë e saj një tjetër emër, krejt i shquar në origjinalitetin e rolit të tij. Është Mazllum Xërxa. derisa ishim në Shkodër e patën ftuar të luante për skuadrën “Roma” të Italisë, por gjyshja nuk e pat lejuar”… Kështu pra, gjithnjë e më të reja zbulon shkrimi e rishkrimi i historisë. Dhe në parantezë, e reja më e fundit për futbollin është ajo çka ka shkruar Fadil Hoxha në librin e tij të kujtimeve, kur flet për vitet e tij në konviktin “Malet tona” të Shkodrës. Por kolegu i Kosovës, Azem Brovina – radiokronisti i madh, në librin e tij “1282 transmetime e komente në ‘RTP’ & ‘RTK’” na ka befasuar kur na njeh suksesin e Përfaqësueses së Kosovës në Turneun Futbollistik “Vllazërim – Bashkim” më 1975: Kosova – Mali i Zi 2-0, Kosova – Bosnjë Hercegovina 2-1, Kosova – Sllovenia 2-0 dhe ndeshja finale Kosova – Maqedonia 1-0. Kosova U19 Sllovenia U19 shiko live 14 nëntor 2023 1 ditë më parë — Slovakia live stream 5 November 4 nën 2023 — Kosovo U19 and Slovakia U19 Anglia U17 Kosova U17 drejtpërdrejt 06.11.2023 8 ditë më parë — ... Kishte lënë pas jo dokëdo, por një Durrës e një Korçë, një Berat e një Gjirokastër! Ai ka qenë një qershor historik i ndërkombëtarizimit befasues të talenteve të futbollit shqiptar. Më 14 qershor 1942 Naim Kryeziu bëhet kampion i Italisë me klubin Roma, duke qenë titullar i palëvizshëm i 11-shes së saj. Më 28 qershor 1942 Riza Lushta me 3 golat e tij të pandalshëm i jep finalen dhe Kupën e Italisë Juventusit përballë Milanit në 4-1-shin famëmadh që ishte e tëra vepër e tij. Por në Itali luajnë edhe Loro Boriçi e Sllave Llambi. Loro Boriçi luan si “half”, me Lacion e Romës. Sllave Llambi me Fanfulla-n, ndërsa Lushta si Lushta! Në vitin e tij të madh 1942 kur arrin në 15 gola të tij juventinë, dhe një vit më vonë kryeshënuesi më i mirë i Serisë A për lojtarët e huaj: 17 gola duke qenë thuajse në një vijë me Piola-n (21) – më i miri i botës! Qysh atëherë ADN-ja e futbollit shqiptar… Ndërsa në Tiranë themelohej kombëtarja e Kosovës së tyre. Kosovo U19 vs Slovenia U19 live score, H2H and lineups Kosovo U19 Slovenia U19 live score (and video online live stream) starts on 13 Nov 2023 at 11:00 UTC time in U19 UEFA European Championship, W, Q, R1,... E megjithatë, “Kombëtarja” apo Përfaqësuesja e Kosovës, pak ka qenë vëmendje e Jugosllavisë teksa Kombëtaret e Republikave të tjera jo rrallë, qysh më 1945 më shpesh dilnin në fushën e lojës për një kampionat jugosllav ndërepublikan. Por siç kemi shkruar me kohë, në prag të ndeshjes Jugosllavia – Shqipëria 4-0 të 12 nëntorit 1967, në Prishtinë është zhvilluar ndeshja më e paprecedentë që mund të mendohet, ajo Jugosllavia – Kosova, një 3-3 spektakolar. E libri mbërriti në duart e mia. Kjo e bënte edhe më tepër Ramadan Vraniqin personazhin tim të kampionateve të luftës, por siç do ta shohim më tej, jo vetëm kaq. Ky afirmim i tij po më qartësonte edhe më fort vetëthemelimin e Përfaqësueses së Kosovës, sot e 80 vjet të shkuara, për çka ai është protagonist. Mbi të gjitha, për të kuptuar më mirë mjedisin futbollistik, më saktë, mjedisin politiko-sportiv të Kosovës së asokohe. Ramadan Vraniqi (1922-2000) është një prej themeluesve – protagonistë të Përfaqësueses historike të Kosovës të 29 nëntorit 1942. Ramadan Sokoli, sepse Xërxa kishte jetuar në shtëpinë e tij në Shkodër. Duhej të vinte viti 2011 dhe Bekim Fehmiu të botonte librin e tij biografik, “E shkëlqyeshme dhe e tmerrshme”, në vëllimin e parë të të cilit e ka personazh jo të rrallë pikërisht dajën e tij, protagonistin tonë të këtushëm me emrin Mazllum Xërxa. Shkruan Bekim Fehmiu: “Mazllumi, i bukur e shtatlartë, futbollist i talentuar. Anglia U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 06/11 6 nën 2023 — [SOT###] Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 09. Ndeshja ndërmjet Encouragé par le succès des 17 ans, le Kosovo U19 vise Futbollistet e ... Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 14/11/2 23 orë më parë — Sllovenisë, ku prej 8 deri më 14 nëntor do t'i zhvillojë ndeshjet kualifikuese për Evropianin “Lituania 2024”. Kosova bën pjesë në Ligën B, ... [transmetim televiziv>>>>] Kosova U19 Sllovenia Kosova U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt falas 14.11.2023 Të r 13 orë më parë — Të rikujtojmë se ndeshja Kosovë – Slloveni do të transmetohet drejtpërdrejt në RTK ... (FUTBOLLI*) Kosova U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt 14 nëntor ... (FUTBOLLI*) Kosova U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt 14 nëntor 2023 GRUPI H: Kroacia, Sllovakia, Rusia, Sllovenia, Qipro, Malta falas. Deklaruan pas Duhej ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Contact me

so we can create creative projects together
  • White Twitter Icon
  • White Vimeo Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon
Join my mailing list

Thanks for submitting!

Screen Shot 2020-09-18 at 1.01.19 PM.png

© 2025 by Ally + Liv Creative, LLC.

bottom of page