Kvalifikace na Euro 2024 živě: Albánie vs. Česko 12. 10. 2023 — Přečtěte si preview před důležitým kvalifikačním duelem. Živý přenos – Kurzy Albánie – Česko – Tip. Jan Kuchta a Jasir Asani během zářijového ...
Moldavsko Albánie přenos živě 17 listopadu 2023 Fotbal před 16 hodinami — Moldavsko Albánie přenos živě 17 listopadu 2023 Fotbal Sledujte přenos. Utkání začíná v 18 hodin. Pojďte se dívat!
Tirana 14:07 12. října 2023 Air Albania Stadium v Tiraně | Zdroj: Profimedia V Tiraně je krásný slunný den. Má to nějaký vliv na vaši práci? Ani ne. Maximálně jsem si v úterý spálil čelo, když jsem chodil se členy místní policie po městě. Jinak to ale vliv na práci nemá. Váš prohlížeč nepodporuje přehrávání audia. Poslechněte si rozhovor s bezpečnostním manažerem české reprezentace Jakubem Schořem o utkání v Albánii Patří obchůzky města s policií k vaší práci? Je dobré znát dobře místo, kam jedeme, takže je to důležitá součást. Co vás konkrétně od místních složek zajímá? Když se bavím o tomto utkání, tak jsme tu spolupráci započali dlouho dopředu už po utkání, které jsem s Albánií odehráli doma.
[STREAMOVÁNÍ!!] Lotyšsko Wales živě 11 září 2023 před 2 dny ... přenos živý 07/09/2023 Živý přenos Lotyšsko Wales – Arménie Turecko – Wales Chorvatsko – Ve skupině totiž máme Polsko, Albánii, Faerské ostrovy a Moldavsko.
Je to podobné i v tom, že se tu hrálo loni finále Konferenční ligy. Eden ho hostil zase letos. Jinak to ale vypadá spíš jako v Trnavě. Podařilo se nám vyjednat důležitou věc pro naše fanoušky. Sektor hostů byl přemístěn ze spodního do horního patra, což je daleko lepší. Při minulém utkání, které tady Albánie hrála s Polskem, vhazovali z horního patra domácí fanoušci různé předměty dolů. Poláci jim to zase vraceli nahoru.
Proti tomu jsme nic neměli. Dojde tam k oddělení našich fanoušků a místních, takže se nepotkají, což je dobré. Lepší místo pro fanouškyProšel jste si i cestu z restaurace na stadion? Prošel jsem si ji. Trvá to 10 až 15 minut. Bude to samozřejmě za asistence policie, protože tohle se bez nich neobejde i kvůli dopravním uzavírkám. Jak na vás působí stadion? Je pro vás dostatečně přehledný? Na první dobrou mi připomíná slávistický Eden.
Někdo zodpovídá za stadion, někdo za nákupní centrum a někdo za restaurace. V tomhle je to složitější. Samotný stadion je moc hezký. Jak se spolupracuje s Albánci? Máme s nimi velmi dobrou spolupráci. Je to založené na osobních vazbách, které tu mám už několik let. Hodně vstříc nám vychází i styčný důstojník české policie, který je dislokovaný tady v Tiraně.
Albánie Česko koukněte se živě 12 října 2023 Živý sport 2023 — [ŽIVÝ PŘENOS TV] Česko Albánie koukněte se živě 07/09/2023 cz2021 Video Na [[ŽIVÝ PŘENOS]] Faerské ostrovy Moldavsko koukněte se živě 1 (ŽIVÝ ...
O reprezentaci se stará i bezpečnostní manažer. 12. 10. 2023 — Albánii. Živý přenos můžete sledovat na ČT sport #ceskarepre pic.twitter.com/pTF87R1xIY. — Česká fotbalová reprezentace (@ceskarepre_cz) ...
(živé hd<<<) Česko Albánie přenos živý 7 září 2023 LIVESTREA 6. 9. 2023 — Tato skupina zahrnuje tyto týmy: Polsko Česká republika Albánie Faerské ostrovy Moldavsko Zatím je znám účastník závěrečného turnaje Eura 2024, ...