top of page

That's My Phenotype!

Public·18 members

(ŽIVÝ PŘENOS@@) Moldavsko Albánie přenos živý 17 listopadu 2023

před 14 minutami — J8 vám zprostředkuji duel uvnitř naší skupiny mezi Moldavskem a Albánií. Albánci mají nakročen k postupu, Moldavané by potřebovali k postupu souhru okolností.

Kvalifikace na Euro 2024 živě: Albánie vs. Česko 12. 10. 2023 — Přečtěte si preview před důležitým kvalifikačním duelem. Živý přenos – Kurzy Albánie – Česko – Tip. Jan Kuchta a Jasir Asani během zářijového ... Moldavsko Albánie přenos živě 17 listopadu 2023 Fotbal před 16 hodinami — Moldavsko Albánie přenos živě 17 listopadu 2023 Fotbal Sledujte přenos. Utkání začíná v 18 hodin. Pojďte se dívat! Tirana 14:07 12. října 2023 Air Albania Stadium v Tiraně | Zdroj: Profimedia V Tiraně je krásný slunný den. Má to nějaký vliv na vaši práci? Ani ne. Maximálně jsem si v úterý spálil čelo, když jsem chodil se členy místní policie po městě. Jinak to ale vliv na práci nemá. Váš prohlížeč nepodporuje přehrávání audia. Poslechněte si rozhovor s bezpečnostním manažerem české reprezentace Jakubem Schořem o utkání v Albánii Patří obchůzky města s policií k vaší práci? Je dobré znát dobře místo, kam jedeme, takže je to důležitá součást. Co vás konkrétně od místních složek zajímá? Když se bavím o tomto utkání, tak jsme tu spolupráci započali dlouho dopředu už po utkání, které jsem s Albánií odehráli doma. [STREAMOVÁNÍ!!] Lotyšsko Wales živě 11 září 2023 před 2 dny ... přenos živý 07/09/2023 Živý přenos Lotyšsko Wales – Arménie Turecko – Wales Chorvatsko – Ve skupině totiž máme Polsko, Albánii, Faerské ostrovy a Moldavsko. Je to podobné i v tom, že se tu hrálo loni finále Konferenční ligy. Eden ho hostil zase letos. Jinak to ale vypadá spíš jako v Trnavě. Podařilo se nám vyjednat důležitou věc pro naše fanoušky. Sektor hostů byl přemístěn ze spodního do horního patra, což je daleko lepší. Při minulém utkání, které tady Albánie hrála s Polskem, vhazovali z horního patra domácí fanoušci různé předměty dolů. Poláci jim to zase vraceli nahoru. Proti tomu jsme nic neměli. Dojde tam k oddělení našich fanoušků a místních, takže se nepotkají, což je dobré. Lepší místo pro fanouškyProšel jste si i cestu z restaurace na stadion? Prošel jsem si ji. Trvá to 10 až 15 minut. Bude to samozřejmě za asistence policie, protože tohle se bez nich neobejde i kvůli dopravním uzavírkám. Jak na vás působí stadion? Je pro vás dostatečně přehledný? Na první dobrou mi připomíná slávistický Eden. Někdo zodpovídá za stadion, někdo za nákupní centrum a někdo za restaurace. V tomhle je to složitější. Samotný stadion je moc hezký. Jak se spolupracuje s Albánci? Máme s nimi velmi dobrou spolupráci. Je to založené na osobních vazbách, které tu mám už několik let. Hodně vstříc nám vychází i styčný důstojník české policie, který je dislokovaný tady v Tiraně. Albánie Česko koukněte se živě 12 října 2023 Živý sport 2023 — [ŽIVÝ PŘENOS TV] Česko Albánie koukněte se živě 07/09/2023 cz2021 Video Na [[ŽIVÝ PŘENOS]] Faerské ostrovy Moldavsko koukněte se živě 1 (ŽIVÝ ... O reprezentaci se stará i bezpečnostní manažer. 12. 10. 2023 — Albánii. Živý přenos můžete sledovat na ČT sport #ceskarepre pic.twitter.com/pTF87R1xIY. — Česká fotbalová reprezentace (@ceskarepre_cz) ... (živé hd<<<) Česko Albánie přenos živý 7 září 2023 LIVESTREA 6. 9. 2023 — Tato skupina zahrnuje tyto týmy: Polsko Česká republika Albánie Faerské ostrovy Moldavsko Zatím je znám účastník závěrečného turnaje Eura 2024, ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page