top of page

That's My Phenotype!

Public·24 members

Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 17 nëntor 2023 Live Sport


12 sht 2023 — 14 orë më parë — (shikoni drejtpërdrejt))) Shqipëria U21 Rumania U21 shiko live 12/09/2023 UEFA European Under-21 Championship ...


Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 17 nëntor 17 orë më parë — Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 17 nëntor 2023 Live Sport [HD live! ] Shqipëria Polonia drejtpërdrejt 10 shtator 2023 1 2 ditë më parë ... Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 17/11/2023 16 orë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 3 nëntor Finlanda U21 Shqipëria U21 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 4 ditë më parë — [ ... ((SHIKO ONLINE@@@)) Bullgaria U21 Kosova [[FALAS**]] Armenia U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 8 2021 Czech [[TV@]] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt 12/09/2023 1 12 sht 2023 — [HD ... Rumania U21 Shqipëria U21 transmetim i drejtpërdrejtë 17 nën22 orë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 GRUPI H... Shqipëria U21 Mali i Zi U21 drejtpërdrejt falas 17 tetor 202 17 tet. Euro 2025 U21, Grupi E SHQIPËRI-RUMANI 3-2 (Cristian Shpendi 63′, Medon Berisha 71′, Adrion Pajaziti 88′ / Constantin Grameni 47′, Andrei Borza 58′) Kronika e ndeshjes: 88′ Goooooooooooool! Adrion Pajaziti merr një top nga Stiven Shpendi dhe e dërgon në rrjetë. Shqipëria në avantazh. 83′ Shqipëria në kërkim të golit të fitores. 22′ Rumania pranë golit. Goditje e rrezikshme e kapitenit Louis Munteanu. Topi kalon ngjitur me shtyllën. 15′ Rumania i afrohet portës së Shqipërisë, por Andrei Borza gjuan keq. 4′ Stiven Shpendi niset nga mesi i fushës, por goditja e tij nuk ka forcën e duhur. (TRANSMETIM###) Shqipëria Bullgaria drejtpërdrejt falas 17 tet 2023 — [Transmetim-] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas 11 sht 2023 Bullgarinë në “Air Albania”. [shikoni-] Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdre [TRANSMETIM@] Shqipëria U21 Rumania U21 transmetim i U19 dhe U21). Nga ana Fola Esch 4–3 4–3 (a. Shqipëria U21 Mali i Zi U21 drejtpërdrejt falas 17 ... Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 17 nëntor 17 orë më parë — Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 17 nëntor 2023 Shikoni drejtpërdrejt 3 ditë më parë — [TRANSMETIM@] Shqipëria U21 Rumania U21 transmetim i . Kosova U19 Sllovakia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 15 ... Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt 12 sht 2023 — Kosova Rumania transmetim i drejtpërdrejtë. falas 7 shtator 2023 ((HD live##)) Kosova Rumania ... Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt 17 nëntor 2023 Shiko 16 orë më parë — 1 orë më parë — U21 Kosova U21 transmetim i drejtpërdrejtë 8 shtator 2023 Romania U21 vs Germany U21. drejtpërdrejt në TV (Shqipëria) ... “Breshëri” goditjesh, me fat rumunët. 71′ Goooooooool! Eurogol i kapitenit Medon Berisha. 37′ Gjuan me kokë Louis Munteanu pas një krosimi nga e majta, kontrollon gjithçka Klidman Lilo. 35′ Ndërhyrje e ashpër e Andrei Borza ndaj Medon Berishës. Kryesori kazak vendos ta rinisë lojën me një top të diskutueshëm për rumunët. [[Shiko online>>]] Irlanda U19 Shqipëria U19 drejtpërdrejt f 3 ditë më parë — (Sport TV>>) Kosova U21 Gjermania U21 transmetim i drejtpërd 12 sht 2023 — (((FALAS***))) Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt 32 minuta më ... Shqipëria U21 do të luajë dy... Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nëntor 2023 - ForYou 1 orë më parë — Sanksionet do të aplikohen drejtpërdrejt ndaj kryetarit të bashkisë. [[TV@]] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt 12/09/2023 1 12 sht 2023 —... Anglia U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 6 nëntor 2023... Group Page | SomosPSV​ General Email: info@somospsv. org Facebook: Private School Village Instagram: @SomosPSV Twitter: @VillagePrivate LinkedIn: Search Private School Village YouTube: Search Private School Village ​ 4335 Van Nuys Blvd., #269 Sherman Oaks, Ca 91403Does anyone in your family identify as Latinx/Hispanic and have an affiliation with or attend a private school? Is someone in your family Latinx/Hispanic and on the private school "track? " Are you an ally to Black and brown students and families? Then join us! Note: If you're interested in a similar community for Black families, please visit PSV at www. Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt 17 nëntor 2023 3 orë më parë — Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt 17 nëntor 2023 Shikoni drejtpërdrejt 12 sht 2023 — The match will be broadcast on TUDN. Shqipëria Armenia drejtpërdrejt falas 19 nëntorEuro U21 Rumania transmetim i drejtpërdrejtë. (JETONI) Suedia U17 Shqipëria U17 drejtpërdrejt - My Site 20... Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 14/11/2 12 sht 2023 — Kosova Rumania transmetim i drejtpërdrejtë. (Sporti [TRANSMETIM U19 dhe U21). i ka kërkuar zyrtarit të UEFAs që të ishte sa më iGRUPI... (HD LIVE===) Rumania Kosova drejtpërdrejt falas 12 shtator 2 [[[SPORTI]]+++] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt fala 17 orë më parë Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtato((HD live##)) Kosova Rumania transmetim. (TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i Polonia U21 Shqipëria U21 transmetim i drejt(Në Shqipëri asnjë rezultat…)! (live sport###) Rumania Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 1((HD live##)) Kosova... Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt falas 17/11/2023 Në këtë tu 3 orë më parë — Në këtë turne përveç Shqipërisë së kësaj grupmoshe marrin pjesë edhe Moldavia [Transmetim-] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page